“HRW navodi da je razgovarao s deset Afganistanaca, među kojima je bilo dvoje djece bez pratnje, koji su opisali kako su otjerani natrag u Srbiju od studenoga 2016. nakon što su uhvaćeni na hrvatskom teritoriju. Oni su rekli da im je uskraćeno pravo da zatraže azil iako su to željeli učiniti.”

Ovu više nego očiglednu propagandu prenosi “Isturena barikada” Četničke Džamahirije u Hrvatskoj

index.hr

Kad Austrija, Francuska ili Njemačka vraćaju izbjeglice u zemlju iz koje su ilegalno prešli granicu onda je to “vraćanje izbjeglica na polazište”. Kad to čini Hrvatska onda je to “brutalno protjerivanje dece”.

Postoji procedura za traženje azila i ta procedura ne uključuje nasilni i ilegalni proboj državne granice, jer kad bi tomu bilo tako, onda bi teoretski mogli na granicu Hrvatske doći milijuni, silom se probiti i tražiti azil i eto, odmah su građani EU. To su pravila za ostale države EU, no ako im Hrvatska odbije zahtjev, onda je Hrvatska ustaška i zločinačka država, prema Četničkoj Džamahiriji i HRW.

“Od njih 10, kako dalje navodi HRW, devet je reklo da su ih policijski časnici udarili, a svi su rekli da su im oduzeli osobne stvari, uključujući novac ili mobitele.”

Ne idealiziram policiju i među policajcima ima izuzetaka, ali ova rečenica proglašava hrvatsku policiju banditskom u cjelini. Dakle, prema uputama Četničke Džamahirije, HRW se uključuje u specijalni hibridni rat protiv Hrvatske i proglašava kompletnu policiju bandom kradljivaca i nasilnika. Možda je to smiješno i simpatično HND-u, primjerice, ili Pupovcu, ili ministru policije, ali meni nije, jer je to policija moje države i ovakav opis odgovara opisu parapolicije u nekim kvazi državama, ne čak ni trećeg svijeta nego petog.

I onda, naravno, slijedi zaključak prema konstrukciji Četničke Džamahirije kroz instruiranu Lydiu Gall.

“Izvješća o šokantnom i okrutnom postupanju Hrvatske prema tražiteljima azila na njezinoj granici nisu dostojna jedne države EU-a”, izjavila je Lydia Gall izvjestiteljica HRW-a za Balkan i istočnu Europu.”

Pa onda malo lažne moralnosti i propagande kojom se poziva Hrvatsku da opstruira zakone EU o azilu i ulasku u EU:

“Vlasti u Zagrebu moraju osigurati da svi dužnosnici obavljaju svoju dužnost da zaštite tražitelje azila a ne da ih silom tjeraju natrag u Srbiju”, istaknula je…”

Postoji procedura i načini na koji se stječe mogućnost traženja azila, nasilan proboj preko granice to nije, jer bi (kako smo već rekli) na taj način preko noći moglo ući milijun izbjeglica gdje hoće, toliko bi trebali znati lažni moralisti iz Human Hypocrite Rightsa, toliko znaju i vođe Četničke Džamahirije, no to ne priznaju Hrvatskoj, naravno.

Evo dokaza da su iz HRW nasjeli na fašističko-nacističku propagandu kao dio specijalnog dugogodišnjeg rata Četničke Džamahirije protiv Hrvatske. Ili je netko korumpiran da širi mržnju i terorizira Hrvatsku i Hrvate?

“U četiri slučaja opisi koje su dali tražitelji azila glede odora i oznaka koje su imali muškarci koji su ih potjerali natrag u Srbiju odgovaraju onima koje nosi hrvatska policija, tvrdi HRW. U tri druga slučaja, tražitelji azila su rekli da su se ti muškarci predstavili kao hrvatska policija i da su nosili odgovarajuće odore.”

Pazi čuda, hrvatski policajci nosili su odore koje odgovaraju odorama hrvatske policije, strašno, nevjerojatno, čudi se HRW, čak su se i predstavljali kao hrvatska policija, vele, zapanjujuće, šokantno, hrvatska policija u Hrvatskoj, otkud, kako???

HRW, kao oružje u rukama nacističke Četničke Džamahirije, Hrvatsku očigledno tretira kao neku banditsku para državicu u kojoj postoje razne policije, parapolicije, banditske skupine koje nose odore hrvatske policije, i slično, to kao prvo.

Drugo, imamo li mi nekakvu varijantu diplomacije da odgovori na ovakve divlje i primitivne napade i da općenito diplomacija i službe odgovare na ovaj oblik hibridnog specijalnog rata?

A onda šlag i krunski dokaz da je ovo još jedna od prljavih igrica obavještajnih službi nacističke Četničke Džamahirije i suludo agresivnih vođa te iste nacističke Četničke Džamahirije.

“U jednom je slučaju tražitelj azila opisao odoru kao “vrlo tamnu, poput crne”, a u drugom je tražitelj azila opisao policijska vozila. Jedan od tražitelja nije mogao dati detaljan opis odore ili oznaka.”

Kako Afganistanac zna koje sve konotacije ima “crna odora”? Kako zna jedan Afganistanac da je baš ta crna uniforma ključna činjenica koja se mora istaknuti?

Lako, tako mu je rečeno da reče, siguran sam da je nešto i zaradio da spomene “crnu uniformu”, pa sad i “Isturena barikada” Četničke Džamahirije index.hr ima materijala za pljuvačinu po Hrvatskoj, po milijarditi put.

Vidite kako se lako iskonstruiraju ustaše, nadam se da to vidi i ministar Orepić?

I opet opisuju vozila, da se zna koja ih je od nebrojenih “zločinačkih ustaških policija” ustvari “opljačkala i proterala”, jel bre? Tako ide priča, ja samo osvijetljavam zamisao četničkih “mivotvovaca” iz Četničke Džamahirije.

A da priča bude još malo zamršenija jedan ne može dati detalja opis jer je naletio na neku drugu očito također ustašku policijsku skupinu koja ga je isto “opljačkala i proterala”.

I za kraj, ono zbog čega je Četnička Džamahirija i konstruirala ovaj scenarij, ide osuda Hrvatske:

“Europska komisija bi trebala izvršiti pritisak na Zagreb da ispunjava svoje obveze u skladu sa zakonom EU-a i zakonom o izbjeglicama, da istraži navodna zlostavljanja i omogući traženje azila i pravične postupke za one na njezinom teritoriju i njezinim granicama”, rekla je Gall.”

Eto, vidite kako je naša komšinska Četnička Džamahirija vrijedna i aktivna u svakom pogledu i u svakom trenutku. Sve što se može poduzeti da se Hrvatskoj našteti Četnička Džamahirija i njene Isturene barikade će sigurno i poduzeti. Nebrojeni su slučajevi konstrukcija iz Četničke Džamahirije i njenih obaveštajaca kojima smo premreženi, a predsjednica se smješka dok vojnici Četničke Džamahirije kradu čak i vojne planove obrane Hrvatske.

Razumijem da je predsjednica dobrodušna osoba i da svima baš sve oprašta, no i oprost i defanziva ima svoje granice, ako se prijeđu te granice nitko te ne poštuje, prešli smo ih odavno. Treba li nam još neki dokaz da Četnika Džamahirija i peta kolona ne poštuju ni minimalno niti predsjednicu niti Hrvatsku? Meni ne treba.

Vrijeme smješkanja je prošlo i krajnje vrijeme da na brutalnu mržnju i aktivizam Četničke Džamahirije i njenih ispostava u Hrvatskoj i po svijetu odgovorimo snagom argumenata, zakona i snagom duha koju posjedujemo, a ne da zbog bizarnih konstrukcija nametnute lažne povijesti dozvoljavamo da nas drže pod nadzorom i anestezijom, u polusvijesnom stanju, nacistički manijaci iz Četničke Džamahirije?

Tko ne poštuje sebe ne treba očekivati niti da ga drugi poštivaju!

 

Facebook Comments Box