Ne odustajem od ŠKORE!
ŠKORO nemoj odustati od nas!

Miroslav Škoro postigao je solidan rezultat, ima kapital od 24, 43 % glasova !
Šteta bi bila tu pozitivnu energiju odbaciti! Neka ona bude kapital za parlamentarne izbore. 24, 43% ili 464.186 glasova znači u Saboru od 151 zastupnika, 1/4 zastupnika, a to je cca 37 zastupnika. Respektabilna snaga u Saboru, bez koje se ne bi moglo oformiti Vladu.
Škoro je na ovim izborima platio cijenu HDZ-ove ove izrazito prljave i pokvarene kampanje..Da se razumijemo plenkovićevog trgovačkog i nažalost uhljebničkog HDZ-a.
Što su mu sve radili, napadali obitelj, podmetali , blatili i ne samo njega, nego i sve nas koji smo mu dali potporu, to je bilo neoprostivo nisko i neljudski!
Nemam namjeru oprostiti, iako je kršćanski oprostiti, svima onima koji su me proglasili psihijatrijskim bolesnikom zbog potpore Škori ,koji su mi nadjevali blago rečeno neprimjerene epitete, upravo stoga, jer ono što su oni radili nije ni najmanje ljudski i kršćanski
Idemo dalje! U drugom krugu ne smijemo nikako dopustiti da se Zoran Milanović ponovno dočepa vlasti , ako želimo imalo dobra hrvatskom narodu i hrvatskoj državi. Ne smijemo dopustiti da nam Predsjednik države bude čovjek kojemu je Hrvatska slučajna država i koji hrvatski narod dijeli na MI ili ONI
Zato zatomite uske stranačke i parcijalne interese i idemo u drugom krugu glasati ne ZA , već PROTIV Zorana Milanovića !

Lili Benčik/Hrvatsko nebo

Facebook Comments Box